Workshops

Een workshop is een onderwijsactiviteit waarin actieve deelname een belangrijke rol speelt. De workshop kan zich over een of meer dagen uitstrekken.

Het is een vorm van onderwijs waarbij theorie- en praktijkonderwijs gelijktijdig plaatsvinden. Terwijl een docent of iemand in een docerende rol een onderwerp uitlegt, laat deze dadelijk zien hoe dit in de praktijk uitgevoerd moet worden. Daarna wordt van de deelnemers verwacht dat zij het vertelde actief toepassen. Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.

Deze manier van lesgeven wordt zowel toegepast op diverse opleidingen als daarbuiten, bijvoorbeeld ten goede van werkgerelateerde vaardigheden, of van hobby's en andere interesses.

Type workshops

Eleonore Design heeft een variatie aan workshops waardoor het lastig is ze allemaal te benoemen, een kleine selectie van de mogelijkheden zijn;

  • Bloemstukken maken
  • Steigerhout bewerking
  • Pyrografie
  • Schilderen

Mocht je specifieke wensen hebben dan laat het gerust even weten en neem contact op met Eleonore.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om de workshop te combineren met een leuke High Tea of High Wine.

De groepen mogen maximaal uit 6 personen bestaan.