Decoratie

Als ondernemer vindt u het aankleden van uw bedrijfsruimtes een lastige aangelegenheid. Het onderwerp staat bovendien niet helemaal boven aan uw to-do lijstje en tegelijkertijd realiseert u zich dat smaakvolle decoratie een van de eerste zaken is die een klant of gast ziet bij binnenkomst. De aankleding van uw ontvangstruimte, receptie, vergaderruimte en zelfs het directiekantoor waar u mensen ontvangt , weerspiegelt uw oog voor detail; een niet onbelangrijke eigenschap in de ogen van uw klant of gast.

Uw talenten liggen waarschijnlijk ook niet echt op het decoratievlak en u heeft geen tijd om regelmatig mooie (en vaak kostbare) bloemen, decoratiestukken of sfeermakers te gaan inkopen. Dat resulteert vaak in doorgeschoten en stoffige planten in kunststoffen hydrobakken (vanwege het gemak), kwalijk ruikende bloemen in troebel water, kerstdecoratie die met Pasen nog niet opgeruimd is en medewerkers die een bloemetje hadden moeten krijgen… Klinkt bekend?

De oplossing:

 1. Intakegesprek:
  We bespreken met u welke ruimtes u wilt aankleden en in welke sfeer. Denk aan strak zakelijk, fleurig, seizoensgebonden, in de sfeer van feestdagen, met verse bloemen of andere mooie materialen.
 2. Frequentie:
  U bepaalt hoe vaak u de aankleding wilt laten vervangen of dat deze eenmalig geplaatst wordt. De seizoenen zijn hierbij vaak de leidraad, maar ook feestdagen zijn vaak aanleiding om andere kleuren en sferen in het bedrijf te brengen.
 3. Kosten:
  U geeft een indicatie van het budget dat u heeft voor het gewenste “pakket”.
 4. Uitvoering:
  Op vooraf afgesproken tijdstippen kleden wij de ruimte(s) aan. Bij het vervangen van bijvoorbeeld seizoensgebonden decoratie, ruimen wij de oude decoratie op zodat u er geen werk meer aan heeft.

Ook mogelijk:

 • Aankleding en decoratie van kraamborrels, doopfeesten, communiefeesten, bruiloften.
 • Boeketten voor medewerkers bij verjaardagen, ziekte, jubilea.
 • Rouwstukken.

Neemt u gerust contact met mij op voor een oriënterend gesprek. Ik verheug me in ieder geval op een prettige samenwerking!